torsdag 4 augusti 2011

Saken är biff!


I det här fallet ekologisk gräsuppfödd rostbiff som helstekts i ugnen på låg temperatur under ett par timmar. Det hela kräver lite tålamod men slutresultatet är fenomenalt gott! Bättre än så här blir det inte! Som pricken över i, en klick vitlökssmör, lite god sallad, melon och jordgubbar.

7 kommentarer:

Mattias sa...

Sweet! Den där såg inte dum ut alls! Lågtemp är bara så sjukt bra om man har tiden :)

Micke Svensson sa...

Det är du som står för inspirationen Mattias! Man får helt enkelt ta sig tiden och gör man inte det får man skylla sig själv! ;-)

Vivian Montes sa...

very good!!!

(sou brasileira)

Helena sa...

Men J*VLAR vad gott det där såg ut..!

Micke Svensson sa...

Helena:
Det var grymt gott! Om du inte gjort det innan så måste du testa lågtemptillagning i ugn. Kul att du kikar förbi på bloggen ibland. Jag besöker dig också, fast i smyg ;-)

Helena sa...

Har testat, men bara 12-timmars älgstek...underbart gott! Ska absolut testa din variant också!
Smyg på du...bättre det än att du håller dig borta... ;)

Michael Kruse sa...

Hej Micke

Vill gärna göra stek i ugnen, please delge mig receptet ex via FB.

Bästa hälsningar
Michael Kruse