torsdag 7 mars 2013

Let the games begin!

CF-games är igång och bilden är från officiella hemsidan.

Nu är det dags igen! Crossfit Games Open 2013 tar sin början idag. 110 000 deltagare har registrerat sig för det öppna kvalet som sedan för några få leder till Crossfit Games (VM) senare i år. Vägen ditt är stentuff och kräver näst intill övermänskliga prestationer.
I vanlig ordning är förväntningarna stora och de sociala medierna (i alla fall månaga av de jag följer) svämmar över av kommentarer, spekulationer och förväntningar.
Om du vill veta mer detaljer kring tävlingarna och hur det går till hänvisar jag till CF-games officiella hemsida där du hittar rubbet och lite till.
Jag har också tidigare nämnt Tabata Times som en bra webbsida för alla träningsintresserade. Nu verkar det som om dom hakar på games-tåget och postar en hel del material kring det, bla. "Coaching roundtable" med mycket läsvärda tankar och tips för dig som tävlar, coachar eller bara är intresserad.

San Francisco Crossfit med Kelly Starrett, Carl Paoli, Diane Fu och Brian Mackenzie i spetsen drar också sitt strå till stacken och bidrar med tips inför 13.1. Vilket de också tänker fortsätta med inför kommande pass. Torsdagar är det som gäller och du hittar dom här.Till dig som deltar, stort lycka till! Till dig som bevakar, mycket nöje!

Inga kommentarer: