lördag 23 mars 2013

Snabbare, starkare, löpare


Min kompis Magnus Hagström släppte i veckan sin bok Snabbare, starkare, löpare.
Magnus har under lång tid jobbat som tränare med framförallt konditionsidrottare som klientel. Han har liksom jag förstått vikten av kompletterande fysprogram och stort teknikfokus för att prestera optimalt.
Vi har tillsamman gått flera kurser i Pose-tekniken och det är den som utgör den röda tråden i boken då löpning är en färdighet som måste tränas noggrant och specifikt. Boken ger dig de perfekta verktygen för att utvecklas som löpare och för att kunna fortsätta med det du brinner för livet ut.
Med enkla och pedagogiska texter är Snabbare, starkare, löpare ett måste för alla träningsintresserade. Dessutom är den grymt snygg med många fina och inspirerande bilder.

Så här beskrivs boken:
"Mer styrketräning-bättre teknik-färre långpass-längre vila. Det är löpcoachen Magnus Hagströms träningsmodell för snabba, starka och skadefria löpare.

-Teknikövningar för effektivare löpsteg
-Enkla styrkeprogram
-Träningsmål som funkar
-Smarta 10-veckorsupplägg

Klarar du att lägga långpassen på hyllan ett tag och istället köra seriös teknikträning? Det kan ge dig som är van löpare det lyft du söker.
För dig som är nybörjare är det här en perfekt kom-igång metod. Lär dig rätt från början och bli snabbare, starkare och friskare för hela ditt löparliv".

3 kommentarer:

LinaTriathlet sa...

Känns som en bok jag vill ha i min hylla! Låter grym!!

Micke Svensson sa...

Det ska du definitivt ha Lina! När du ändå beställer tycker jag också att du ska klicka hem "Power, speed, endurance" av Brian Mackenzie. Grymma teknikavsnitt för både löpning, cykling och simning.

Ingmarie sa...

Verkar ju väldigt bra! men garanterat inte lika snygga bilder som i "Löpträning". :-)