onsdag 29 maj 2013

The Speed & Power Day


Jag förstår att många inte är speciellt sugna att på tänka sensommar och september redan nu men med begränsat antal platser måste jag ändå redan nu passa på att puffa för The Speed & Power Day.

Den 1 september i Stockholm och den 15 september i Halmstad genomför jag i The Academys regi en heldag fylld med träning, inspiration och nya erfarenheter.
Teori och praktik varvas med träning och dagens huvudfokus är löpteknik och prestationshöjande styrketräning.

Kompetensen är hämtad från idrotten där teknik och kvalitet alltid är något som måste prioriteras.
Dagen riktar sig till tränare som vill utveckla  andra och tränande  som vill ta steget vidare i sin egen träning.

Under första halvan av dagen är det fokus på löpteknik och du lär dig utnyttja naturlagarna till din fördel när du springer. Oavsett om du tränar löpning själv eller tränar andra så är detta en workshop för dig. Stort fokus läggs på hållning och rörelsemekanik. Praktiska drillar varvas med teoretisk bakgrundsfakta.

Efter lunch lägger vi löpskorna på hyllan och greppar istället skivstången. Både på motions- och elitnivå är den idrottskompletterande fysträningen otroligt värdefull och det är i gymmet fysiska förutsättningar skapas och förbättras.
Vi går praktiskt igenom några av de mest användbara övningarna du kan göra med en skivstång. Du får förutom ingående teknikförståelse också lära dig att förändra belastningskurvor, intensitet och funktion.

Förbered dig på en intressant och innehållsrik dag!
Antalet platser är begränsade för bästa inlärning och förståelse.
Kostnaden är endast 990 kr och du kan anmäla dig HÄR.

Missa heller inte The Academys eventdag i Halmstad den 14 september. Mer information, folder och schema hittar du HÄR.

Hoppas att vi ses!

Inga kommentarer: