torsdag 7 juli 2011

CROSSFIT-SM 2011


I oktober smäller det igen! För tredje året i rad arrangeras SM i Crossfit. Platsen är Sätrahallen i Stockholm där runt 300 deltagare under två dagar ska gör upp om vem som är Sveriges mest vältränade man och kvinna.

Men innan det står världsomfattande Crossfit Games för dörren. Den 29-31 juli går tävlingarna av stapeln på Home Depot Center i Carson, Kalifornien. Du kan följa tävlingarna, inte minst Sveriges stolthet och representant Jenny Jacobsen via ovan länkade sida. Stort lycka till Jenny!

Texten nedan är saxad från Crossfit Nordic.se.

Hemsidan för CrossFit-SM 2011 har lanserats. Där finner du all information om tävlingen, anmälningarna, regler, schema, blogg m.m. Vi kommer att lägga till mer information löpande! Tävlingen är den 15-16 oktober i Sätrahallen i Stockholm.

CROSSFIT-SM 2011

Upplägget i år är två dagar där första dagen fungerar som kval till andra dagen. Första dagen innebär alltså lite ”lättare” WODs initialt så att fler kan anmäla sig och testa sin fitness. Gradvis skruvas svårighetsgraden upp för att i slutet på söndag ha sållat fram en vinnare i varje kategori overall och en svensk vinnare i varje kategori! Så funderar du på att ställa upp? Just Do It! Det är lättare att träna med ett tydlig mål!

Vill du inte ställa upp men hjälpa till på något sätt så behöver vi duktiga domare och funktionärer! Anmälan för detta görs också via hemsidan där du finner mer information.

2 kommentarer:

Ingmarie sa...

Ska du vara med? :-)

Micke Svensson sa...

Nej det ska jag inte. Jag jobbar på ett PT-convent på Bosön den helgen. Men jag får åka lite fram och tillbaka för att kunna kika på tävlingarna också.