I det här fallet ekologisk gräsuppfödd rostbiff som helstekts i ugnen på låg temperatur under ett par timmar. Det hela kräver lite tålamod men slutresultatet är fenomenalt gott! Bättre än så här blir det inte! Som pricken över i, en klick vitlökssmör, lite god sallad, melon och jordgubbar.
7 kommentarer:
Sweet! Den där såg inte dum ut alls! Lågtemp är bara så sjukt bra om man har tiden :)
Det är du som står för inspirationen Mattias! Man får helt enkelt ta sig tiden och gör man inte det får man skylla sig själv! ;-)
very good!!!
(sou brasileira)
Men J*VLAR vad gott det där såg ut..!
Helena:
Det var grymt gott! Om du inte gjort det innan så måste du testa lågtemptillagning i ugn. Kul att du kikar förbi på bloggen ibland. Jag besöker dig också, fast i smyg ;-)
Har testat, men bara 12-timmars älgstek...underbart gott! Ska absolut testa din variant också!
Smyg på du...bättre det än att du håller dig borta... ;)
Hej Micke
Vill gärna göra stek i ugnen, please delge mig receptet ex via FB.
Bästa hälsningar
Michael Kruse
Skicka en kommentar