Ostkaka med vispgrädde och granatäpple |
Ostkakan är en riktig proteinbomb och smakar extra bra tillsammans med vispgrädde och bär av valfri sort.
Recept: (6-8 portioner)
500 g keso
6 ägg
2 dl sötmandel
3 bittermandlar
(Eventuellt en skvätt Agavesirap eller honung samt vaniljstång).
Gör så här:
Sätt ugnen på 200 grader.
Blanda keso och ägg (+ev. sirap/honung och vaniljstång) Kör gärna några varv med satvmixer för att få en något jämnare smet.
Finhacka sötmandel och bitterbandel och rör sedan ner det i smeten.
Häll blandningen i en ugnsfast form (ca 25x15 cm) och grädda i ugnen 25-30 minuter.
3 kommentarer:
Hemlagat är bäst! Hoppas du kryat på dig nu!
Japp, nu är jag frisk och har tränat på bra i helgen. Jätteskönt! Testa ostkakan, jag tror du gillar den!
Måste testa detta! Ser riktigt gott ut:-) Tack för tipset!
Skicka en kommentar